• aboutimg

tentang Kami

Ningbo Original Accessories Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan aksésoris ngaput anu ngahijikeun industri sareng perdagangan. Perusahaan didirikan ku grup Chen Jiali anu gaduh langkung ti 12 taun pangalaman ngagaleuh di Ningbo YAMATO Company. Kami jelas pisan ngeunaan saluran pameseran YAMATO .Ada langkung ti 3000 jinis bagian Yamato di gudang kami, Grosir sareng ritel aksésori Jepang YAMATO asli aksésoris jahit, sareng nyayogikeun aksésoris pikeun JUKI, SIRUBA, KINGTEX sareng mesin jahit kelas luhur sanés. pausahaan.

Feed Bar

Tuang Bar

Kami gaduh seueur sareng seueur jenis feed bar, kalebet CZ Feed bar, VF Feed bar, AZ Feed bar, FD Feed bar, VT Feed bar, VG Feed bar, VC Feed bar, VE Feed bar, feed bar material is SCM415, saatos carburizing na quenching, karasa HV> 650, kalayan tahan maké tinggi na karasa di jero, rata unggal pigura huntu kedah dikawasa dina 0,01mm, sareng kasarna permukaan kedah dikontrol dina RA0.2. Slider bracket slider tambaga kami khusus alloy tambaga sareng panyimpenan minyak ...

Feed lift eccentric com.set

Angkat angkat eccentric com.set

Perusahaan kami ngahasilkeun sagala rupa komponén rod bola sambung-aluminium ball penghubung, anu didamel tina bahan anu sami sareng Jepang Pegasus sareng Yamato, sareng nganggo alat produksi sareng téknologi kelas dunya pikeun mastikeun yén kasarna batinna, Yamawa asli opat jarum genep benang bola sirah nyambungkeun rakitan rod, nganggo bahan tahan kaén, daérah kontak bola ageung, lemesna alus pisan, sareng bal luar aya dina Ra0.15μm. Bunderanna aya dina 0,003mm, sareng ...

Aluminum rod

Rod aluminium

Ningbo Asli ngaput accessoreis Co., Ltd ngahasilkeun sagala jinis komponén rod bola tembaga-aluminium sirah nyambungkeun, anu didamel tina bahan anu sami sareng Jepang Pegasus sareng Yamato, sareng nganggo alat produksi kelas dunya sareng téknologi. Gaduh téknologi canggih sareng dipercaya kualitas produk. Rod penghubung aluminium kami utamina dianggo dina mesin jahit overlock Yamato CZ AZ AZF. Sambungan sareng balna khususna dieunteupan, (Sareng lingkup jero tiruan mangrupikeun ...

Oil Filter

Saringan minyak

YAMATO mesin jahit filter minyak asli , jumlah bagian nyaéta 6100296 , cocog pikeun juki pegasus Siruba Brother sareng mesin jahit mérek terkenal lainnya, tiasa biasa dianggo dina seueur jinis mesin, modél mesin jahit anu cocog ngagaduhan jarum lima garis mesin jahit, datar mesin seaming 1500, YAMATO CC2700 , YAMATO CF2300 , YAMATO CZ6000 , YAMATO CZ6500 YAMATO VC1700 , YAMATO VT1500 , YAMATOZ7000 , YAMATO Z7500 , ampir unggal filter minyak mesin jahit diperyogikeun, ngeunaan laut filter minyak urang ...