Tentang Kami

Saha Kami

Panyadia asesoris Asli YAMATO

Kami utamina nyayogikeun Jepang YAMATO saperangkat asesoris kelas A asli.

Ningbo Asli Asesoris Co., Ltd mangrupikeun perusahaan aksésoris ngaput ngahijikeun industri sareng perdagangan. Perusahaan didirikan ku grup Chen Jiali anu gaduh langkung ti 12 taun pangalaman ngagaleuh di Ningbo YAMATO Company. Kami jelas pisan ngeunaan saluran pameseran YAMATO .Ada langkung ti 3000 jinis bagian Yamato di gudang kami, Grosir sareng ritel aksésori Jepang YAMATO asli aksésoris jahit, sareng nyayogikeun aksésoris pikeun JUKI, SIRUBA, KINGTEX sareng mesin jahit kelas luhur sanés. pausahaan.

aboutimg (1)
aboutimg (2)

Naon Urang Laksanakeun?

Grosir sareng eceran asesoris aslina : YAMATO
Borongan asesoris asli: JUKI, PEGASUS, BROTHER, SIRUBA, KANSAI, KINGTEX

opter

"Kaleresan Langkung Langkung Nguntungkeun" sareng "Ngan Ngajual Asesoris Jahit Asli"

Perusahaan taat kana prinsip "kabeneran langkung ageung tibatan kauntungan" sareng "ngan ukur ngajual asesoris jahit asli", ngalayanan konsumén asesoris tukang ngaput tinggi di panjuru dunya. Kami salawasna nempatkeun kualitas dina mimitina. Sadaya barang bakal dipariksa ku tanaga pamariksaan kualitas kami sateuacan pangiriman, sareng éta bakal dikirimkeun ngan ukur kualitas dikonfirmasi.

Budaya Perusahaan

Di pikahareupeun, kami ngarepkeun sosobatan sareng pabrik sareng palanggan anu langkung asli ti bumi sareng luar negeri pikeun nyayogikeun jasa produksi sareng pamasaran mesin jahit high-end di industri. Dina waktos anu sami, hayu perusahaan urang janten "Ningbo sewing station", sareng wilujeng sumping ka perusahaan urang.

Office environment

Nilai Merek

Saatos langkung ti 5 taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi, Ningbo Asli Asesoris Co., Ltd parantos janten pabrikan Cina anu terkenal sareng pabrik terkenal Cina tina ngaput aksésori. Dina bidang aksésori jahit high-end , Ningbo Original Co., Ltd parantos netepkeun kualitas anu unggul sareng kaunggulan mérekna.

Office environment2

Pabrik urang ngahasilkeun sagala jinis komponén rod bola tambaga-aluminium sirah nyambungkeun

Kami pisan hususna ngeunaan karasa unggal liang minyak, unggal momen sekrup sareng unggal bagian, pikeun mastikeun yén produk kami ngagaduhan umur jasa langkung ti 3 taun, sareng parantos diverifikasi dina panggunaan anu saéstuna. Éta tiasa dibandingkeun sareng produk anu sami di Jepang sareng Taiwan. Dina waktos anu sasarengan, kami teras-terasan ngembangkeun langkung batang penghubung bal-end, pikeun ningkatkeun bahan sareng prosés pikeun nyumponan kabutuhan langkung konsumén. Saatos mangtaun-taun kerja keras, kami parantos nyayogikeun accessoreis ka seueur perusahaan mesin jahit high-end di Cina, sareng ngukir logo urang nyalira dina masing-masing batang penghubung kanggo nyayogikeun palanggan langkung luhur pangakuan sareng nanggung jawab langkung seueur.

Pamariksaan kualitas

Inspéktor kualitas kami parantos damel di perusahaan YAMATO salami 13 taun sareng kenal sareng prosedur pamariksaan sababaraha bagéan. Sateuacan sadayana barang dilebetkeun kana panyimpenan sareng dikirimkeun, éta bakal dipariksa ku pamariksa kualitas pikeun mastikeun yén bagian anu saé dikirimkeun ka palanggan. Upami bagian-bagianna henteu kualitas saé, kami bakal ngahancurkeun bagian-bagian éta ka pabrik, sareng kami bakal mastikeun yén bagian anu dikirim ka konsumén aslina sareng kualitas luhur.

bfe5969186229b16add258d590c1699
Quality inspection (1)
Quality inspection (2)

Simpenan

Kami tiasa nyayogikeun ampir sadaya bagian YAMATO didamel di daratan china sareng ngagaduhan langkung ti 3000 jinis bagian YAMATO Umum dina stok, Bagian kami dina saham tiasa nyingkat waktos ngantosan pelanggan.

/about-us/#stock
Stock

Presentasi Tim

Team Presentation (1)

Jiali Chen

Manajer umum pangadeg perusahaan urang, gaduh langkung ti 12 taun pangalaman ngagaleuh di Ningbo YAMATO.

Team Presentation (2)

Jason Zhu

Manajer bisnis, Damel salaku pengawas kualitas di perusahaan asing salami 10 taun, sareng ketat pisan dina pangendali kualitas di Ningbo YAMATO.

Team Presentation (3)

John Zhang

Manajer penjualan, parantos damel di industri suku cadang salami dalapan taun sareng ngagaduhan kaahlian anu luhur dina bisnis bagian.

Team Presentation (5)

Cik lv

QC, dina perusahaan asing kalibet dina pamariksaan kualitas langkung ti sapuluh taun, sadaya produk sateuacan pangiriman bakal dipariksa ku inspektur kualitas, henteu kualifikasi bakal dipulangkeun ka pabrik, kami ngan bakal ngirim produk anu pangsaéna asli pikeun konsumén di Ningbo YAMATO.

Team Presentation (4)

Tracy

Manajer perdagangan luar negeri , Wawuh sareng bisnis bagéan perdagangan luar negeri, Pikeun ngajantenkeun konsumén wareg salaku tujuanna, narékahan pikeun méréskeun masalah pikeun konsumén.