Rod aluminium

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ningbo Asli ngaput accessoreis Co., Ltd ngahasilkeun sagala jinis komponén rod bola tembaga-aluminium sirah nyambungkeun, anu didamel tina bahan anu sami sareng Jepang Pegasus sareng Yamato, sareng nganggo alat produksi kelas dunya sareng téknologi. Gaduh téknologi canggih sareng dipercaya kualitas produk. Rod penghubung aluminium kami utamina dianggo dina mesin jahit overlock Yamato CZ AZ AZF. Sambungan sareng balna khususna dieunteupan, (Sareng bola jero tiruan rada poék), Kepala bola bola tambaga-aluminium kami nyambungkeun komponén rod teu ngagaduhan tanda péso, sareng bunderanna aya dina 0,003, kusabab kecepatan mesin overstitch tinggi. Dina prosés pamakean, batang sambung aluminium aya hubunganana sareng permukaan , Rod penghubung teu aya cacad sareng pas lancar , Kalayan presisi tinggi. Upami batang sambung aluminium sareng bola beusi henteu saé, éta bakal langsung dibongkar. Kami ngan ukur nyayogikeun batang pangambungkeun kualitas aluminium anu pangsaéna ka konsumén, batang penghubung aluminium anu rusak atanapi teroksidasi kami bakal parios, besi tua, moal ngirimkeun produk anu rusak ka konsumén, kami ngan ukur nyayogikeun, anu asli anu pangsaéna.

Rod penghubung Aluminium YAMATO kaasup jinis ieu:
6200188, LOOPER DRIVING LEVER ROD, jinis mesin AL
6200108, LOOPER DRIVING LEVER ROD, AS mesin jinisna
6200091, PEMANDU PÉRÉPI LUHIR NYambungkeun ROD, jinis mesin CZ
6200590 , PEMANDU PÉRÉS LUAS NGABUNGKEUN ROD, jinis mesin CZ
2110300 , PEMAJAK PISI LALAU HUBUNGAN ROD, jinis mesin AZ
6200481 , Jarum bar nyetir rod penghubung, jinis mesin CZ
6200271 , Jarum bar nyetir rod penghubung, jinis mesin AZ
Kualitas : Produk kelas A Asli , kualitas anu pangsaéna , Sadaya produk bakal diperiksa ku
inspektur kualitas sateuacan pangiriman.
Bungkus: Kantong plastik, labél normal sareng bodas, kotak karton.
Cara transportasi : Biasana nganggo hawa atanapi éksprési, Sakitar tujuh dinten
Mesin Tipe: Mesin jahit industri
Ngaran mérek: pikeun YAMATO Asli
Anggo: Industrial
Tempat Asalna: Taiwan
Mininum kuantitas: 5 PCS
Jenis perusahaan: industri terpadu sareng perdagangan
Usaha utama Perusahaan: Ukur nyayogikeun asésoris jahit Asli.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami