Profil Perusahaan

Saha Kami

Panyadia asesoris Asli YAMATO

Kami utamina nyayogikeun Jepang YAMATO saperangkat asesoris kelas A asli.

Ningbo Asli Asesoris Co., Ltd mangrupikeun perusahaan aksésoris ngaput ngahijikeun industri sareng perdagangan. Perusahaan didirikan ku grup Chen Jiali anu gaduh langkung ti 12 taun pangalaman ngagaleuh di Ningbo YAMATO Company. Kami jelas pisan ngeunaan saluran pameseran YAMATO .Ada langkung ti 3000 jinis bagian Yamato di gudang kami, Grosir sareng ritel aksésori Jepang YAMATO asli aksésoris jahit, sareng nyayogikeun aksésoris pikeun JUKI, SIRUBA, KINGTEX sareng mesin jahit kelas luhur sanés. pausahaan.

aboutimg (1)
aboutimg (2)