Kasus Palanggan

Saatos Penjualan :
Kami nyayogikeun produk aslina ngan ukur hiji spésifikasi, nyaéta produk anu pangsaéna aslina, upami produk aslina ngagaduhan masalah kualitas, urang tiasa balik.

Tenet Layanan Palanggan:
Kami ayeuna gaduh langkung ti 200 nasabah asing, para nasabah transaksi disebarkeun di Turki, Amérika Kidul, Inggris, Bélarus, Bangladesh, India sareng nagara-nagara sanés. Perusahaan kami salawasna nempatkeun perasaan konsumén dina mimitina sareng nyandak masalah konsumén. salaku prinsip jasa kami. Sababaraha palanggan India naros ka kami pikeun milarian panyadia, sareng kadang palanggan naros ka kuring pikeun sababaraha bagian anu sanés bisnis utama kami. Kami ogé bakal nyobian mendakan aranjeunna. Kami arepkeun kerjasama sareng konsumén jangka panjang, ngarepkeun ngawangun kemitraan.

Ulasan Pelanggan :
Kualitas kelas hiji, palayanan kelas munggaran.
Produk anjeun saé saé kualitasna.