FAQs

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha mastikeun kualitas aslina?

Mésér barang ti pabrik aslina tina sagala rupa mérek pikeun mastikeun yén éta aslina.
Inspéktur kualitas bakal mariksa numutkeun gambar sateuacan di gudang.

Kumaha cara mayar barang

Kami tiasa ngadukung sababaraha cara pamayaran, contona : Transfer bank , paypal , Xtransfer , Wechat transfer , Alipay , Alibaba transfer , Western union.

Prosés kerjasama

Enquiry-cutatan-order-delivery time-payment-nyiapkeun barang-kiriman barang.

Cara Ngangkut

Ngarojong DHL TNT express, transportasi laut.

Pakét

Unggal bagian masing-masing dibungkus dina kantong plastik.
Bungkus sareng karton standar (kalayan logo perusahaan) sareng pita pengemasan sateuacan dikantunkeun.

Saatos nampi barangna, mendakan bédana kualitas sareng kuantitas

Mangga kontak Tracy, manajer penjualan langsung, sareng urang tiasa ngonfirmasi alesanna sasarengan. Upami perusahaan urang tanggel waler, perusahaan urang bakal tanggung jawab pinuh.

Naha aya jumlah minimum order?

YAMATO, JUKI, BROTHER, KINGTEX Bagian tiasa ritel, teu ngagaduhan jumlah minimum order, PEGASUS KANSAI SIRUBA bagian ngan tiasa mésér ti pabrik ayeuna gaduh jumlah minimum order.

Kuantitas nangtoskeun harga, Harga bakal langkung nguntungkeun upami kuantitasna langkung ageung.

Pamayaran angkutan barang

Upami jumlahna ageung, urang bakal nanggung angkutan barang domestik di Cina, tapi urang moal nanggung kargo internasional.

Waktos cutatan sareng waktos pangiriman.

Quotations biasana dilakukeun dina tilu dinten.
Waktu pangiriman biasana dina sapuluh dinten.

Integrasi industri sareng perdagangan atanapi padagang?

Integrasi industri sareng perdagangan , Kami gaduh pabrik sareng perusahaan dagang, tapi urang mésér sabagian ageung tina pabrik anu sanés.

Hoyong damel sareng urang?