Pompa Minyak FD 3020480

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Desain pompa minyak mesin jahit FD perusahaan Yamato pinter pisan sareng khusus. Pompa minyak ngan ukur nganggo 4 pinion anu sami sareng sapasang roda nyetir sareng motor anu dijalankeun pikeun ngawangun dua sistem pasokan minyak mandiri. Strukturna saderhana pisan, tapi awak pompa minyak sareng gear Persyaratan akurasi tinggi pisan. Diantara awak pompa minyak sareng roda gigi, opat roda gigi pinion sadayana ngagaduhan syarat presisi tinggi, liang jero sareng wajah tungtung gaduh syarat vertikal, kasabaran ketebalan tina gigi kedah aya dina 0,01mm, sareng konsistensi sareng kabeneran profil waos ogé pohara nungtut. Anu paling sesah nyaéta roda gigi. Perlakuan burr permukaan kedah mastikeun yén sadaya burrs dileungitkeun, pikeun mastikeun gerakan lancar pompa minyak. Akurasi awak pompa ogé luhur pisan, sareng pusat mesin kedah ngalengkepan sadaya prosedur saatos dijepitan pikeun mastikeun kasabaran lowongan.Pipa kami mangrupikeun pipa tambaga Ungu anu ditekuk teras di listrik. Kalayan penampilan anu saé, éta tiasa dibengkokkeun wenang pikeun nyumponan kabutuhan perakitan sareng penyesuaian. Dumasar bagian anu presisi tinggi, persyaratan prosés perakitan ogé luhur pisan. Pagawé majelis urang parantos ampir 20 taun pangalaman majelis. Seueur perlengkapan anu dianggo dina prosés perakitan kanggo mastikeun gerakan lemes sareng panyegelan pompa minyak anu langkung saé. Saatos dirakit parantos réngsé, urang kedah ngajalankeun awal pompa minyak. Waktu lumpatna 24 jam. Tungtungna, tekanan minyak sareng laju aliran dina dua sisi diuji pikeun mastikeun yén éta aya dina kisaran anu diperyogikeun. Ayeuna, pompa minyak urang tiasa dihurungkeun sacara manual ku cara muterkeun handwheel. Éling kana suplai minyak anu jelas, anu dipikacinta pisan ku pabrik mesin jahit tinggi di Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami