FD pencét kaki 3027177

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Suku presser Yamato FD tiasa disebatkeun janten suku presser anu paling hese dina industri mesin jahit. Konsumén ngagaduhan syarat anu luhur pisan pikeun katerapanana, daya tahan sareng noise. Mimiti, anu tiasa dianggo, pikeun nyumponan sarat ngaput anu bénten-bénten ketebalan lawon, suku presser tiasa dibagi kana tilu spésifikasi pikeun ngaput bahan ipis, bahan sedeng-kandel sareng bahan kandel; numutkeun bentuk motong kaén, éta tiasa dibagi kana suku presser tunggal-potong. Sareng suku pencét dua kali; numutkeun lébarna cutter, éta tiasa dibagi kana lébar péso presser foot sareng sempit péso presser foot; tempo bédana pelat spring spring presser, puluhan suku presser anu béda tiasa diatur sareng digabungkeun.

Titik anu sanésna nyaéta daya tahan tina suku pencet, anu utamina kagambar dina tilu poin ieu.

Mimiti, pin gabungan sareng pertandingan liang. Bunderan sareng pasna beulahan pin sareng liang diperyogikeun janten tinggi. Upami teu kitu, sora anu henteu normal sareng Garis bakal bengkok bakal muncul saatos suku presser dianggo salami dua atanapi tilu bulan.

Kadua mangrupikeun bahan tina suku presser. Pelat spring spring presser ipis sapertos kitu henteu tiasa dipareuman, sareng ngan ukur tiasa ngandelkeun karasa tina bahanna nyalira pikeun mastikeun résistansi pakean sareng élastisitas. Ayeuna urang nuju mésér bagian ti Jepang sareng Taiwan.

Katilu nyaéta bahan cutter. Sarua sareng sarat tina plat spring presser foot, durability cutter ogé utamina gumantung kana sipat bahanna nyalira sareng perlakuan permukaan. Ayeuna urang nganggo agul buatan Jepang sareng Taiwan. Pikeun mastikeun yén katahanan suku presser mah dugi kana kaayaan anu ideal. Anu terakhir nyaéta noise of presser foot. Noor nalika panggunaan presser foot gumantung kana akurasi rakitan Press press. Pagawé majelis urang gaduh ampir 20 taun pangalaman majelis di perusahaan YAMATO. Proses perakitan nganggo seueur perlengkapan. Salaku tambahan, kami parantos ningkatkeun aksésoris suku presser sareng ningkatkeun masalah konsumén kami. Ayeuna, kualitas suku presser kami langkung saé tibatan Jepang sareng Taiwan, sareng dipikacinta pisan ku pabrik mesin jahit tinggi di Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami