Bar FD Feed 68106

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

YAMATO Asli FD mesin jahit Bilah umpan , kusabab ciri tampilan mesin YAMATO FD, Tanda umpan tina mesin jahit FAM asli YAMATO langkung panjang tibatan mesin jahit anu sanés, anu ngajantenkeun tingkat kasulitan ageung pisan ngahasilkeun.

Kasulitan utama nyaéta kieu opat poin:

Mimiti, rata-rata unggal batang feed kedah dikontrol dina 0,003. Pikeun palang feed panjang sareng ipis sapertos kitu, déformasi pérésan ageung.

Titik kadua, kalancaran slaider tengah feed bar. Kusabab permukaan kontak aksésoris fase slaider henteu dibereskeun sareng pamrosésan sakali, rata tina handapeun alur geser sareng rata tina piring sampingan diperyogikeun janten langkung luhur, sareng paralelisme alur slaider ogé kedah dipastikeun.

Titik katilu, Precision tina alur slide slide bar Feed payun sami sareng liang slide bar tina feed Bar tukang, supados mastikeun gerakan lancar tina dua Feed bar. Pikeun tujuan ieu, urang nganggo perlengkapan ngolah khusus, ogé mangtaun-taun pangalaman produksi.

Titik Kaopat, kami nganggo penempaan kosong, tiasa ngajamin performa feed bar anu saé, tapi ningkat pisan kasusah pamrosésan sareng biaya produksi. The Feed bar mangrupikeun bagian anu paling inti tina sakabeh mesin, sahingga urang tiasa mastikeun stabilitas anjing Pakan nalika mesin jahit tiasa dianggo, ogé naha mesin bocor minyak sareng noise mesin. Mangrupikeun indéks penting pikeun pagelaran anu saé atanapi kinerja anu goréng pikeun mesin jahit sadayana. Saatos taun panilitian sareng pamekaran sareng verifikasi produksi massal, presisi tina feed Bar urang tiasa pinuh nyumponan kabutuhan mesin jahit kelas dunya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami