Tuang Bar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

cp3-(3)

Kami gaduh seueur sareng seueur jenis feed bar, kalebet CZ Feed bar, VF Feed bar, AZ Feed bar, FD Feed bar, VT Feed bar, VG Feed bar, VC Feed bar, VE Feed bar, feed bar material is SCM415, saatos carburizing na quenching, karasa HV> 650, kalayan tahan maké tinggi na karasa di jero, rata unggal pigura huntu kedah dikawasa dina 0,01mm, sareng kasarna permukaan kedah dikontrol dina RA0.2. Slider bracket slider tambaga kami khusus alloy tambaga kalayan kapasitas neundeun minyak anu mastikeun pelumasan anu langkung saé pikeun komponén bar feed kami kalayan gancang. Bar umpan sareng slaider ogé dicocogkeun hiji-hiji pikeun mastikeun jalan kaluar anu optimal sareng wilayah kontak maksimum. Bar feed kami sami sareng anu asli ti Yamato. Salaku tambahan, urang ogé tiasa nyayogikeun Shing Ray 787 sareng 720 feed bar, anu duanana kualitas aslina.

Original accessoreis Co., Ltd tiasa nyayogikeun palanggan sareng langkung ti 90% asesoris asli mérek Yamato, ogé sadaya aksésoris konvensional. Ngagaduhan kabeungharan saluran sapertos kitu kusabab bos Chen Jiali parantos damel di Yamato salaku pameseran manajer salami 12 taun, sareng anjeunna gaduh pamahaman anu saé pikeun sistem produksi bagian jahit di Cina, sareng tiasa nyayogikeun palanggan bagian aslina tina sagala rupa mérek mesin jahit anu diproduksi di Cina. Upami anjeun peryogi aksésoris Yamato, tinggal milari Ningbo Asli Asesoris Co ., Ltd. Kanggo aksésori mérek sanés kajabi aksésoris Yamato, palanggan anu meryogikeun sajumlah ageung sareng asesoris aslina ogé tiasa konsultasi ka perusahaan urang.

Kami gaduh hak impor sareng ékspor sareng tiasa nyayogikeun palanggan kalayan layanan mandeg. Dina waktos anu sami, pikeun mastikeun "kualitas asli" kami, kami dilengkepan peralatan inspeksi lengkep sareng inspektur anu berpengalaman. Kualitas mangrupikeun kahirupan urang, sareng urang teras-terasan nuturkeun éta. NingBo Asli Asesoris Co., Ltd anu idéal nyaéta ngawangun mérek asesoris asli kelas dunya. Kami arepkeun terang langkung seueur palanggan sareng mitra luhur di dunya pikeun nyiptakeun ranté industri asesoris jahit aslina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami