Angkat angkat eccentric com.set

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Perusahaan kami ngahasilkeun sagala rupa komponén rod bola sambung-aluminium ball penghubung, anu didamel tina bahan anu sami sareng Jepang Pegasus sareng Yamato, sareng nganggo alat produksi sareng téknologi kelas dunya pikeun mastikeun yén kasarna batinna, Yamawa asli opat jarum genep benang bola sirah nyambungkeun rakitan rod, nganggo bahan tahan kaén, daérah kontak bola ageung, lemesna alus pisan, sareng bal luar aya dina Ra0.15μm. Bunderanna aya dina 0,003mm, sareng saatos sadayana diménsi bal jero sareng luar diukur, cocog hiji-hiji dilakukeun dina premisna pikeun mastikeun celah anu masuk akal.

Kami pisan hususna ngeunaan karasa unggal liang minyak, unggal momen sekrup sareng unggal bagian, pikeun mastikeun yén produk kami ngagaduhan umur jasa langkung ti 3 taun, sareng parantos diverifikasi dina panggunaan anu saéstuna. Éta tiasa dibandingkeun sareng produk anu sami di Jepang sareng Taiwan. Dina waktos anu sasarengan, urang teras-terasan ngembangkeun langkung batang penghubung bal-tungtung, ngarahkeun mesin bahan kandel sareng mesin bahan ipis, mesin jahit minyak sareng mesin jahit bebas minyak, pikeun ningkatkeun bahan sareng prosés pikeun langkung seueur palanggan kabutuhan. Saatos mangtaun-taun kerja keras, kami parantos nyayogikeun accessoreis ka seueur perusahaan mesin jahit high-end di Cina, sareng ngukir logo urang nyalira dina masing-masing batang penghubung kanggo nyayogikeun palanggan langkung luhur pangakuan sareng nanggung jawab langkung seueur.

YAMATO Feed lift eccentric com.set kalebet sababaraha jinis ieu:
3020056 (3020056 + 68069/110004), Feed drive eccentric com.set, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65

3020058, Feed drive eccentric com. Set, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65

3020060, Looper nyetir rod sambungan com.set, mesin jinis: YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65

3020067, rod sambungan com.set, mesin jinis : YAMATO FD-62G FD-62DRY

3020040, LOOPER LEVER DRIVING ROD C, SET, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65, sareng PEGASUS E256
Feed lift eccentric com.set (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami