PÉSÉNÉNÉH PEMEGANG C.SET

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

YAMATO FD mesin jahit péso pituduh pituduh kerah com.set , Struktur wadah péso FD C.SET sigana saderhana, tapi kusabab éta gerak terus-terusan nganggo mesin jahit, résistansi haus tina wadah péso peryogi syarat tinggi , sareng pikeun mastikeun stabilitas péso motong nalika motong lawon, presisi rakitan ogé sarat tinggi. Kusabab nasabah tungtung wadah Péso mindahkeun pisau motong péso, Dina waktos damel kontinyu, kasalahan bakal ngumpulkeun, pindah péso sareng péso tetep pas pikeun neukteuk kaleuwihan lawon, janten, tina awak utama wadah Péso, unggal ukuran fit penting pisan, henteu ngan ukur pikeun mastikeun lemesna gerakan, tapi ogé pikeun mastikeun ngepaskeun pas antara masing-masing bagian. Dina urutan pikeun mastikeun résistansi aus tina batang alat pencét, kami ngalapis Chrome heuras dina permukaan na, sanaos naékkeun biaya produksi, tapi saéstuna ningkatkeun résistansi pakean péso sadaya Péso. Dina waktos anu sami , urang ngadamel liang jero dina batang alat tekanan tina wadah péso, lebetkeun garis minyak sareng minyak pelincir di dinya, sareng ngadamel liang tautan jero sareng luar dina bagian kontak antara batang alat tekanan sareng wadah Péso, pikeun mastikeun yén éta bisa lubricated nalika pindah. Desain ieu ogé tiasa ningkatkeun daya tahan panyekel Péso. Ayeuna, pabrik di pasar kurang ngartos persyaratan fungsional tina péso Péso, sareng henteu daék nambihan biaya pikeun nyebatkeun kualitasna, janten seuseueurna produk di pasar harga murah pisan, goréng kualitas, sareng goréng pisan dianggo. Panyekel péso kami kerah com.set ngan ukur disayogikeun ka pabrik mesin jahit tinggi di Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami