Warta

  • Saha ari Chen Jiali?

    Saha ari Chen Jiali? Kedah janten bagian mesin jahit seueur jalma di industri anu terang anjeunna, anjeunna ngagaduhan mesin jahit damel 12 taun padamelan padamelan di ningbo YAMATO, manajer umum Perusahaan Asli Ningbo - anjeunna urang Northerners, tapi katingalina sapertos urang Kidul. ...
    Maca deui
  • Hadiran pameran

    Kusabab "COVID-19" sumebar di sakumna dunya, paméran skala badag offline tradisional parantos kapangaruhan. Dina paruh mimiti taun 2020, sadaya paméran parantos ditunda. Mangrupikeun cara pikeun perusahaan ngagedékeun pasar énggal ku ilubiung dina paméran, anu ...
    Maca deui
  • Gabung sareng Alibaba

    Alibaba International mangrupikeun platform e-commerce impor sareng ékspor, Mangrupikeun komunitas bursa bisnis pangageungna sareng pasar dagang online. Utamana pikeun ngabantosan perusahaan domestik ngalakukeun bisnis borongan perdagangan luar negeri, pikeun ngagedékeun pembeli luar negeri. Becau ...
    Maca deui