Saringan minyak

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

YAMATO mesin jahit filter minyak asli , jumlah bagian nyaéta 6100296 , cocog pikeun juki pegasus Siruba Brother sareng mesin jahit mérek terkenal lainnya, tiasa biasa dianggo dina seueur jinis mesin, modél mesin jahit anu cocog ngagaduhan jarum lima garis mesin jahit, datar mesin seaming 1500, YAMATO CC2700 , YAMATO CF2300 , YAMATO CZ6000 , YAMATO CZ6500 YAMATO VC1700 , YAMATO VT1500 , YAMATOZ7000 , YAMATO Z7500, ampir unggal saringan minyak mesin jahit diperyogikeun, ngeunaan cincin panyegelan saringan minyak urang nyaéta nganggo cincin panyegelan saringan minyak kami pikeun nganggo cincin panyegelan minyak urang saringan minyak di jero ku pigura pangrojong logam, sareng kayu timbering bersih.

Panyaring minyak nganggo kertas saring konéng dilapis, saringan minyak kami nganggo kapadetan, kakuatan tinggi kertas saringan, tiasa nyaring seueur pangotor, damel mesin langkung lancar, upami henteu saringan minyak saringan minyak tiasa nyababkeun kokotor adsorpsi dina mesin jahit, nyingkat umur jasa mesin jahit, pikeun nganggo saringan minyak anu saé tiasa ngadamel mesin pikeun waktos anu lami, janten panggunaan waktos waktos panyaring, urang nyarankeun yén sahenteuna satengah taun dina hiji waktos ngarobih énggal. Ngan ku cara ieu kualitas operasional mesin jahit dijamin.

Harga saringan minyak urang murah pisan, kontrol kualitas ketat, Épéktip hemat, sareng sering dijual duanana di jero negeri sareng di mancanagara, kalayan para nasabah ngagaleuhna kanggo waktos anu lami. Bagian aslina anu mumpuni ieu tiasa ngajantenkeun pangaluyuan mesin langkung gancang, langkung adaptasi pikeun ngaput lawon khusus, sareng umur jasa anu langkung lami, anu ngirangan biaya panggunaan palanggan. Perusahaan kami gaduh alat-alat inspeksi anu lengkep sareng inspektur anu berpengalaman pikeun mastikeun yén bagian-bagian anu asup sareng ngantep perusahaan kami sadayana bagian jahit asli kelas A. Kami ngan ukur nyayogikeun aksésori jahit Asli YAMATO.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami